Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ще один хлопець на Волині наклав на себе руки

З початку цього року вже трапився 41 суїцид.

galka.if.ua

Ще один хлопець на Волині наклав на себе руки

Трагедія трапилася у селі Чаруків Луцького району

Ми повідомляли про самогубство у селі Рогожани Володимир-Волинського району — там покінчив із життям 12-річний школяр.

І ось знову — трагедія: у селі Чаруків Луцького району в одній з господарських споруд біля хати знайшли мертвого 16-літнього юнака

Загиблий із хорошої сім’ї. Він навчався у коледжі Луцького національного технічного університету. Тож усім важко збагнути, що спонукало хлопця до такого фатального кроку. 

Як і в першому випадку, загиблий із хорошої сім’ї. Він навчався у коледжі Луцького національного технічного університету. Тож усім важко збагнути, що спонукало хлопця до такого фатального кроку.

За інформацією начальника сектору комунікації поліції Волині Віктора Гомоля, торік правоохоронні органи зареєстрували на Волині 222 випадки самогубств (це майже на 20 відсотків менше, як у 2016-му), п’ятеро з тих, хто добровільно пішов із життя, — неповнолітні. З початку цього року вже є 41 суїцид, у тому числі й самогубство юнаків із Рогожан та Чарукова. У кожному випадку розпочато кримінальне провадження, в ході якого правоохоронці з’ясовують причину та обставини смерті, зокрема те, що спонукало до суїциду.

Марина Лугова

Telegram Channel