Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Президент Петро Порошенко передав нову техніку рятувальникам Рівненщини

Машини відповідають найвищим вимогам - мають вдвічі більший запас води

ДСНС у Рівненській області

Президент Петро Порошенко передав нову техніку рятувальникам Рівненщини

4 пожежні автоцистерни на базі шасі МАЗ, а також 2 оперативно-рятувальні автомобілі поповнили цього дня автопарк рівненського гарнізону

23 березня у Рівному, за участі Президента України Петра Порошенка та Голови ДСНС Миколи Чечоткіна відбулася урочиста церемонія передачі нової техніки місцевим рятувальникам. 4 пожежні автоцистерни на базі шасі МАЗ, а також 2 оперативно-рятувальні автомобілі поповнили цього дня автопарк рівненського гарнізону. Про це повідомляє  Головне управління ДСНС у Рівненській області.

Часом порятунок тільки одного людського життя обертається багатьма труднощами. Іноді - потребує великої жертовності з боку рятувальників. Від вас завжди вимагаються – і ви їх неодмінно демонструєте - цілковита організованість, неабияке вміння і мужність

Звертаючись до особового складу, Глава держави відзначив професійні успіхи рятувальників Державної служби України з надзвичайних ситуацій. «Часом порятунок тільки одного людського життя обертається багатьма труднощами. Іноді - потребує великої жертовності з боку рятувальників. Від вас завжди вимагаються – і ви їх неодмінно демонструєте - цілковита організованість, неабияке вміння і мужність», - сказав Петро Порошенко.

Президент також зауважив, що держава докладає зусиль для покращення грошового та матеріально-технічного забезпечення рятувальників та новостворених територіальних громад.

«ЗІЛи, на яких вже 30 і більше років працюють наші пожежні, безумовно, і морально, і фізично застарілі. Ті машини, які сьогодні ви отримуєте відповідають найвищим вимогам - мають вдвічі більший запас води, унікальну техніку, освітлювальні башти, вогнегасники, з якими до подачі води можна працювати в будинках – значно розширюють ваші можливості для порятунку життя людей», - переконаний Президент.

Він подякував підрозділам ДСНС за постійну готовність та оперативні дії під час реагування на надзвичайні ситуації, за мужність, патріотизм та професіоналізм. Запевнив, що держава й надалі підтримуватиме рятувальників. «Працюємо і будемо працювати для позитивних та результативних змін і втілювати у життя основні напрямки реформування системи», - зауважив Президент.

На завершення церемонії, у супроводі Голови Служби Миколи Чечоткіна Президент оглянув оснащення, яке використовують рятувальники, а також одну із машин, що сьогодні були передані Рівненщині.

Telegram Channel