Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Затримали 17-річного підозрюваного у вбивстві вчителя

Ймовірному убивцеві - лише 17 років

Фото: Новое время

Волинь-нова

Затримали 17-річного підозрюваного у вбивстві вчителя

Правоохоронці затримали у Запоріжжі 17-річного хлопця, якого підозрюють у побитті вчителя фізкультури та екс-депутата Генічеської райради, в результаті якого той помер

Як повідомили у прокуратурі, напад було скоєно з метою пограбування, пише НВ.

«17-річний житель Запоріжжя 10 березня 2018 року з метою заволодіння матеріальними цінностями завдав потерпілому не менше двох ударів в обличчя, від яких громадянин Г. впав на землю. Після цього зловмисник заволодів його мобільним телефоном», - йдеться в повідомленні.

Загиблий - колишній депутат Генічеської райради, вчитель фізкультури, авторитетний активіст та мандрівник Костянтин Гурульов.

В результаті нападу потерпілого було госпіталізовано в лікарню, де через кілька днів він помер від отриманих травм. «Наразі зловмисникові готується повідомлення про підозру у вчиненні злочинів за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч.4 ст.187 (розбій, поєднаний з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, які передбачають покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років», - додали у відомстві.

Зазначимо, що загиблий - колишній депутат Генічеської райради, вчитель фізкультури, авторитетний активіст та мандрівник Костянтин Гурульов. Він з друзями-спортсменами збирався із Запоріжжя летіти в Туреччину. Рейс скасували, а Гурульов перестав виходити на зв'язок. Пізніше стало відомо, що вчителя без документів у критичному стані з проломленою головою знайшли на вокзалі. Пролежавши 3 дні в лікарні, він помер.

Telegram Channel