Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
 З початку року кір «підстеріг» 90 волинян

На сьогодні не реєструється захворюваність на кір лише в Ратнівському, Шацькому, Старовижівському, Любешівському, Локачинському районах та місті Нововолинську.

Фото: http://mukachevo.today

Волинь-нова

З початку року кір «підстеріг» 90 волинян

Особливо активізувалася недуга в останній період у Турійському районі та у Володимирі-Волинському

За повідомленням Волинського обласного лабораторного центру МОЗ, за попередню добу в області зареєстровано 8 випадків кору.

За попередню добу в області зареєстровано 8 випадків кору

Кількість осіб, потерпілих від підступного віруса, з початку року зросла до 90. В епідемічний процес залучено 13 адміністративних територій області. Найбільше хворих у Турійському районі (29), місті Володимирі – Волинському (25 осіб), Луцькому районі та місті Ковелі (по 7). В епідемічному процесі опинилися 16 навчально-виховних закладів. Зокрема, спалахи кору охопили опорний заклад НВК-ЗОШ 1-Ш ст. смт Турійськ – 18 випадків, школу №2, м. Володимир-Волинський  — 7 випадків, школу №5 м. Володимир-Волинський – 4 випадки, Володимир-Волинську гімназію імені Цинкаловського – 4 випадки, школу с. Луковичі Іваничівського району — 3 випадки.

На сьогодні не реєструється захворюваність лише в Ратнівському, Шацькому, Старовижівському, Любешівському, Локачинському районах та місті Нововолинську.

Оксана КРАВЧЕНКО.

Telegram Channel