Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У мережі з’явився трейлер до українського фільму «Таємний щоденник Симона Петлюри»

Симон Петлюра в однострої Армії УНР.

zik.ua

У мережі з’явився трейлер до українського фільму «Таємний щоденник Симона Петлюри»

На днях Держагентство з питань кіно опублікувало у своєму YouTube трейлер фільму режисера Олеся Янчука «Таємний щоденник Симона Петлюри». Картина вийде на кіноекрани восени цього року

Про це повідомляє ZIK.

Драма розповідає про життя і діяльності голови Директорії і головного отамана УНР в період Української революції 1917-1920 років, а також після його еміграції до Франції. Сценарій до фільму написав Михайло Шаєвич.

Роль Петлюри в стрічці виконав актор Сергій Фролов. Також глядачі побачать у фільмі таких відомих артистів, як Богдан Бенюк (зіграв Михайла Грушевського) та Євген Нищук (в образі Володимира Винниченка).

«Таємний щоденник Симона Петлюри» став переможцем восьмого конкурсного відбору Державного агентства України з питань кіно.

«Таємний щоденник Симона Петлюри» став переможцем восьмого конкурсного відбору Державного агентства України з питань кіно, яке 15 вересня 2016 року уклало контракт з виробником про надання державної фінансової підтримки на виробництво фільму розміром 23 млн 599 тис. 998 грн. Загальний бюджет стрічки становить майже 48 мільйонів гривень. Частину коштів на виробництво фільму виділив Український конгресовий комітет Америки. 

 

Telegram Channel