Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Поліція розслідує обставини смерті раніше зниклого волинянина

Молодий чоловік зник понад тиждень тому.

Фото із Фейсбуку

Поліція розслідує обставини смерті раніше зниклого волинянина

Учора в селі Мокре Старовижівського району місцевий мешканець виявив у ставку чоловіка без ознак життя. Поліція встановила особу мертвого. Ним виявився 18-річний безвісти зниклий житель цього ж села

Проводиться досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє Національна поліція.

Увечері, 8 квітня, він пішов у сусіднє село Любохини Старовижівського району й не повернувся. Родичі хлопця звернулися до поліції з повідомленням про його зникнення.

Молодий чоловік зник понад тиждень тому. Увечері, 8 квітня, він пішов у сусіднє село Любохини Старовижівського району й не повернувся. Родичі хлопця звернулися до поліції з повідомленням про його зникнення.

У середу ввечері в селі Мокре місцевий житель знайшов мертвим безвісти зниклого односельця в ставку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду тіла правоохоронці не виявили ознак насильницької смерті. З метою остаточного встановлення часу та причин смерті тіло направили на судово-медичну експертизу.

 Триває досудове розслідування.

Telegram Channel