Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Тривають ремонтні роботи у прилуцькому дитячому таборі “Ровесник”

На функціонування "Ровесника" цього року виділили 3 млн 600 тис.

www.lutskrada.gov.ua

Тривають ремонтні роботи у прилуцькому дитячому таборі “Ровесник”

Там роблять новий санвузол та міняють дах у відпочинкових будиночках

Комплекс табору “Ровесник” має кілька проблем. Зокрема, парні відпочинкові будиночки потребують заміну даху на комплексний, адже зараз він у більшості будинків у незадовільному стані та не покриває бетонного з’єднання-переходу, котрий постійно руйнується під впливом природних чинників. Наразі роботи провели лише у одному такому будиночку. Заміна даху коштувала 400 тис. грн, інформує Луцька міська рада.

Також гострим питанням для табору стала потреба у повноцінній санітарно-гігієнічній кімнаті із підведеною каналізаційною системою. Наразі це приміщення будують, а здати об’єкт планують до 5 червня.

Цього року на функціонування пришкільних таборів було виділено близько 4 млн грн. З них 3 млн 600 тис. призначено для табору “Ровесник”, а 1 млн 200 тис. грн – на потреби інших пришкільних таборів.  

Майбутній санвузол – приміщення комплексне, що включатиме в себе окремі душові кімнати для хлопців та дівчат, туалети, а також місця для миття рук та ніг.

 Туалет планують здати до 5 червня.

Туалет планують здати до 5 червня.

 На базі табору “Ровесник” функціонує літня школа “Ерудит”, де з дітьми займаються профільні викладачі. За прикладом лучан такі школи тепер запроваджують і у інших регіонах України.

Цього року на функціонування пришкільних таборів було виділено близько 4 млн грн. З них 3 млн 600 тис. призначено для табору “Ровесник”, а 1 млн 200 тис. грн – на потреби інших пришкільних таборів. Також виділено 250 тис. грн на оздоровлення дітей учасників АТО.

Заміна даху одного парного будиночка коштувала 400 тис. грн.
Заміна даху одного парного будиночка коштувала 400 тис. грн.

 

Telegram Channel