Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Лучан запросили на каву з нотаріусом

Захід вдався

ГТУ юстиції у Волинській області

Лучан запросили на каву з нотаріусом

Захід відбувся сьогодні за співпраці головного юридичного відомства Волині та нотаріальної спільноти Волинської області в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» у м. Луцьку по вулиці Лесі Українки (літня тераса ресторану «Бравий Швейк»)

Про це поінформувало Головне територіальне управління юстиції у Волинській області у «Фейсбуці». Лучани та гості обласного центру мали змогу безкоштовно насолодитись горнятком ароматної кави та отримати кваліфіковану консультацію нотаріуса.  

Відзначимо, що такого роду зустріч представників Феміди з пересічними громадянами сподобалась усім, оскільки ми отримали масу позитивних відгуків. І в подальшому плануємо продовжити такі неформальні спілкування.

Лучани та гості обласного центру мали змогу безкоштовно насолодитись горнятком ароматної кави та отримати кваліфіковану консультацію нотаріуса.  

«Ми працюємо для Вас, адже наша мета - гарантувати впевненість та правову захищеність населення!», - йдеться у дописі управління юстиції.

Telegram Channel