Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Під Дніпром знайшли мішки із речами загиблих під Іловайськом бійців АТО

Серед знайденого елементи обмундирування та мішки з моргу із бирками.

Микола Колесник/Facebook.

Під Дніпром знайшли мішки із речами загиблих під Іловайськом бійців АТО

Волонтери виявили на території фермерського господарства поблизу селища Таромське Дніпропетровської області десятки мішків із речами загиблих бійців АТО

Про це у себе в Facebook повідомив депутат міськради Кривого Рогу Микола Колесник, опублікувавши фото з місця знахідки, повідомляє Новое Время.

«Чим я займаюся в річницю створення Кривбасу (40-й батальйон територіальної оборони Дніпропетровської області - ред.). А займаюся я риттям речових доказів, разом з командою Евакуація 200. Викопуємо форму, берци, ремені, кобури, мішки з моргу, з бирками. До речі, іовайських хлопців», - написав він.

 За словами Колесника, мішки з речовими доказами привезли сюди ще у 2014 році, щоб «підсушити»

За словами Колесника, мішки з речовими доказами привезли сюди ще у 2014 році, щоб «підсушити». «Всі тридцять шість мішків на одне з сільських господарств завіз у 2014 році тодішній глава Таромського відділення міліції (підсушити трохи). І забув забрати, відморозився, на дзвінки власників господарства не реагував. Люди знайшли мене і попросили зробити по-людські, тому що ці речі потрібно не закопати, а поховати. Подзвонив 102, сиджу, чекаю СОГ. Хотів зробити стрім. Вибачте, не можу, руки трусяться», - додав він.

Telegram Channel