Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Запеклі бої під Горлівкою: українці своїх поранених не кидають – на відміну від росіян...

На передовій гаряче...

УНІАН

Запеклі бої під Горлівкою: українці своїх поранених не кидають – на відміну від росіян...

Сержант Назар Котис здійснив героїчний вчинок

Російсько-окупаційні війська вдались до штурмових дій українських позицій поблизу Горлівки, військовослужбовці Об'єднаних сил відбили атаки, противник зазнав втрат – 5 осіб вбитими та 8 пораненими.

Про це на брифінгу повідомив представник прес-центру Об'єднаних сил капітан Олександр Петрук, йдеться у повідомленні прес-служби штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook, інформує УНІАН.

На Горлівському напрямку противник вдався до ведення штурмових дій.

«На Горлівському напрямку противник вдався до ведення штурмових дій. Всі атаки ворога було відбито. За даними розвідки, противник зазнав втрат – 5 осіб вбитими та 8 пораненими», - заявив Петрук.

За його словами, в ході бою один з українських військовослужбовців отримав осколкове поранення. Противник вів щільний вогонь по опорному пункту, відсікаючи можливість надання пораненому першої медичної допомоги. Ризикуючи власним життям, евакуювати бойового побратима прийняв рішення командир відділення сержант Назар Котис. Його бойова машина під вогнем противника здійснила маневр та під прикриттям вогню свого підрозділу екіпаж врятував пораненого воїна.

Особовий склад відділення сержанта Котиса командуванням військової частини представлено до нагород.

Telegram Channel