Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
«Скіф» успішно пройшов фінальні випробування

Так виглядає ракетний комплекс готовий до бою.

КБ «Луч».

«Скіф» успішно пройшов фінальні випробування

У Чернігівській області успішно завершили випробування експортного протитанкового керованого ракетного комплексу «Скіф»

Про це з

Українська правда.

Фінальний етап випробувань нової модифікації ракетного комплексу «Скіф» проходив у присутності іноземного замовника.

 Представники замовника залишилися задоволені та високо оцінили унікальні тактико-технічні характеристики ракет виробництва «КБ Луч», – інформує бюро

«Під час випробувань були здійснені пуски керованих ракет «Скіф». Всі визначені цілі були успішно уражені. Представники замовника залишилися задоволені та високо оцінили унікальні тактико-технічні характеристики ракет виробництва «КБ Луч», – інформує бюро.

Переносний протитанковий ракетний комплекс «Скіф» призначений для ураження живої сили противника, рухомих і нерухомих броньованих цілей, що мають комбіновану, рознесену чи монолітну броню, у тому числі з динамічним захистом, а також малорозмірних цілей типу довготривалих вогневих точок, легкоброньованих об'єктів та вертольотів.

«Особливістю комплексу є можливість наведення ракети на ціль із закритих позицій та сховищ, що знижує ризик знищення навідника зворотнім вогневим ударом противника», – зазначає «Луч». «Скіф» комплектується ракетами з тандемними кумулятивними та осколково-фугасними бойовими частинами.

Telegram Channel