Курси НБУ $ 41.44 € 46.91
Як правильно вибрати кавун, а який потрібно просто викинути?

УкрМедіа

Як правильно вибрати кавун, а який потрібно просто викинути?

Хто не захоче шматочок дивовижної ягоди у ці жаркі літні дні? Високий вміст води та поживних речовин і зовсім мало калорій роблять її найбажанішою на столі

Більшість людей не знає, що їстівні навіть насіння та скоринка кавуна. А ще він дуже корисний для серцево-судинної системи, насіння є натуральними ліками від гіпертонії, атеросклерозу і лікує багато інших проблем зі здоров'ям, інформує Ukr.Media.

Але якщо ви придбали кавун з тріщинами всередині, потрібно його негайно викинути. Це означає, що кавун був створений штучним шляхом і непридатний для вживання. Більш того, він може викликати пухлини та неврологічні розлади.

5 ключових підказок для того, щоб вибрати ідеальний кавун:

Вибирайте кавун з білими плямами на шкірці тому, це означає, що він натуральний

Кавун дуже корисний для серцево-судинної системи, насіння є натуральними ліками від гіпертонії, атеросклерозу і лікує багато інших проблем зі здоров'ям.

Чим більше кавун був опилений, тим солодшим він буде.

Вибирайте круглий кавун тому, що він солодший.

Беріть середнього розміру і уникайте занадто великих.

Стан хвостика свідчить про його спільність - якщо хвостик сухий, кавун спілий

Літній рецепт з соку кавуна

1/2 середнього кавуна зі шкіркою

1 чашка свіжої м'яти

2 лайма зі шкіркою

Подрібніть м'яту, додайте  сік із лайма і сік кавуна. Вкінці можна додати лід до напою.

Telegram Channel