
Як правильно вибрати кавун, а який потрібно просто викинути?
Хто не захоче шматочок дивовижної ягоди у ці жаркі літні дні? Високий вміст води та поживних речовин і зовсім мало калорій роблять її найбажанішою на столі
Більшість людей не знає, що їстівні навіть насіння та скоринка кавуна. А ще він дуже корисний для серцево-судинної системи, насіння є натуральними ліками від гіпертонії, атеросклерозу і лікує багато інших проблем зі здоров'ям, інформує Ukr.Media.
Але якщо ви придбали кавун з тріщинами всередині, потрібно його негайно викинути. Це означає, що кавун був створений штучним шляхом і непридатний для вживання. Більш того, він може викликати пухлини та неврологічні розлади.
5 ключових підказок для того, щоб вибрати ідеальний кавун:
Вибирайте кавун з білими плямами на шкірці тому, це означає, що він натуральний
Кавун дуже корисний для серцево-судинної системи, насіння є натуральними ліками від гіпертонії, атеросклерозу і лікує багато інших проблем зі здоров'ям.
Чим більше кавун був опилений, тим солодшим він буде.
Вибирайте круглий кавун тому, що він солодший.
Беріть середнього розміру і уникайте занадто великих.
Стан хвостика свідчить про його спільність - якщо хвостик сухий, кавун спілий
Літній рецепт з соку кавуна
1/2 середнього кавуна зі шкіркою
1 чашка свіжої м'яти
2 лайма зі шкіркою
Подрібніть м'яту, додайте сік із лайма і сік кавуна. Вкінці можна додати лід до напою.
