Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Закарпатті зі стріляниною та переслідуванням злапали банду наркоторговців

Хоч гостросюжетний фільм за мотивами цього затримання знімай!

УНІАН

На Закарпатті зі стріляниною та переслідуванням злапали банду наркоторговців

Розгорнула кримінальний бізнес в особливо великих розмірах

У Закарпатській області правоохоронці провели спецоперацію із затриманням членів організованої злочинної групи за підозрою в торгівлі наркотиками в особливо великих розмірах. Про це УНІАН повідомив речник Національної поліції України Ярослав Тракало.

У Закарпатській області правоохоронці провели спецоперацію із затриманням членів організованої злочинної групи за підозрою в торгівлі наркотиками в особливо великих розмірах.

«Співробітники Департаменту у боротьбі з незаконним обігом наркотиків Нацполіції під процесуальним керівництвом Військової прокуратури проводять спецоперацію із затримання членів ОЗГ, яка тривалий час займалася незаконним постачанням та збутом наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах на території області та інших регіонів України», – зазначив він.

За словами Тракала, під час затримання правопорушники намагалися втекти на автомобілі і здійснили наїзд на співробітника поліції. Правоохоронцю надано медичну допомогу.

«Для зупинки транспортного засобу правоохоронці застосували вогнепальну табельну зброю», - сказав речник.

Тракало розповів, що поліція вилучила наркотики, а також вогнепальну і холодну зброю. Він зазначив, що зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманим членам ОЗГ.

Telegram Channel