Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
28-річна мама чотирьох дітей вкоротила собі віку після сварки з чоловіком

Немає слів...

narodna-pravda.ua

28-річна мама чотирьох дітей вкоротила собі віку після сварки з чоловіком

У її родині вже були самогубці...

У селі Борщі Одеської області 28-річна Тетяна вкоротила собі віку у власному будинку.

За словами знайомих родини, під час побутового конфлікту з чоловіком - 30-річним Олександром жінка пішла до кімнати і повісилася. Її чоловік на момент сварки перебував у стані алкогольного сп'яніння. Сиротами залишилися четверо маленьких дітей, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на podrobnosti.ua.

Це жахливо, без матері залишилися чотири маленьких дитини, двоє з яких навіть до школи ще не пішли.

"Це жахливо, без матері залишилися чотири маленьких дитини, двоє з яких навіть до школи ще не пішли. Вони не винні в проблемах дорослих. А що буде з Сашею? Він дуже слабохарактерний, боїмося, щоб нічого собі не зробив після смерті дружини. Він уже намагався лікуватися від алкоголізму, але безрезультатно. Добре, що у діток бабуся дуже хороша і тепер буде їх виховувати", - кажуть сусіди.

Як кажуть місцеві жителі, за сімейною лінією у Тетяни в роду були самогубці - її дідусь і двоюрідний брат теж наклали на себе руки.

"Це схоже на родове прокляття! А як інакше можна пояснити такий вчинок багатодітної мами. Ще кажуть, що покійна Таня раніше стояла на обліку у психіатра. Зараз готуємося до похорону та якщо доведуть, що вона була психічно нездорова, може, дозволять у церкві відспівати", - розповіла знайома родини.

Що саме сталося того вечора і що спонукало жінку вчинити суїцид, - встановлює поліція.

Telegram Channel