Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Натуральні «пожежники» подолають печію

Якщо постійно турбує печія, необхідно звернутися до лікаря.

Ukr.Media.

Натуральні «пожежники» подолають печію

Фахівці розповіли про найкращі продукти проти неприємного відчуття

Печія – це відчуття дискомфорту або печіння у горлі та за грудиною, яке викликане потраплянням шлункового соку в стравохід. Кожній людині хоч раз у житті доводилося стикатися з цим неприємним явищем, а дехто страждає від нього регулярно. На жаль, ніякі продукти не здатні повністю позбавити від печії, але полегшити хворобливі симптоми можливо, інформує Ukr.Media.

Папайя

Цей екзотичний фрукт містить спеціальний фермент папаїн, який сприяє травленню. Він запобігає розладу шлунку, позбавляє від нудоти й усуває печію.

 Один із найефективніших способів лікування печії – сік алое, який славиться своїми протизапальними та заспокійливими властивостями.

Сік алое вера

Один із найефективніших способів лікування печії – сік алое, який славиться своїми протизапальними та заспокійливими властивостями. Особливо в тому випадку, якщо печія викликана гастритом або виразковою хворобою.

Банан

Банани – чудовий засіб від печії. Вони огортають стінки стравоходу, тим самим знімаючи роздратування. А ферменти, які в них містяться, сприяють травленню і покращують роботу кишечника.

Вівсяна каша

Вівсяна каша – страва на всі випадки життя. Допоможе вона і при печії. У ній мало жиру, багато волокон, вона заспокоює шлунок. Вівсяну кашу можна чергувати з рисовою, пшоняною і гречаною.

Telegram Channel