Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Колектив Волинського онкодиспансеру відзначив 70-літній ювілей

Подякували працівникам лікувального закладу

Укроп

Колектив Волинського онкодиспансеру відзначив 70-літній ювілей

Учора, в день Святого Пантелеймона- цілителя, влада вшанувала працівників і ветеранів лікувального закладу

У Луцьку в Палаці культури звучали слова подяки лікарям-онкологам та всьому персоналу диспансеру. За 70 років напрацьовано чималий досвід боротьби з раком, але незмінним залишається милосердя до пацієнтів. Тому й почали свято духовні отці, які просили в Бога благословення на руки та серця працівників онкологічної служби.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко побажав колективу диспансеру здоров'я та оптимізму, а пацієнтам - терпіння. Він пообіцяв, що після того, як буде введено в дію перинатальний центр, де виходжуватимуть новонароджених, дійде черга і до вирішення проблем онкодиспансеру.

У цьому році з обласного бюджету було виділено до 8 млн гривень на придбання обладнання для обстеження і лікування хворих на рак

Головний лікар Юрій Малімон розповів, що в цьому році з обласного бюджету було виділено до 8 млн гривень на придбання обладнання для обстеження і лікування хворих на рак. Нагадав він і про потребу в розширенні закладу.

Привітали ювілярів також депутати обласної ради --радник голови Вячеслав Рубльов та голова постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства Людмила Тимощук. Багатьом працівникам онкологічної служби було вручено грамоти та подяки.

Оксана КРАВЧЕНКО

Telegram Channel