Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кращий вчитель України Пауль Пшенічка зірвав оплески у Верховній Раді

Пауль Пшенічка переконував «верховних мужів» про важливість інвестицій в освіту.

Погляд.

Кращий вчитель України Пауль Пшенічка зірвав оплески у Верховній Раді

Заслужений вчитель України, володар престижної премії Global Teacher Prize Ukraine, переможець конкурсу «Вчитель року» з фізики змусив депутатів сидіти тихо й слухати, як на уроці

Пауль Пшенічка минулого року став переможцем престижної премії Global Teacher Prize Ukraine, а в цьому році був у її журі. Він заслужений учитель України, має ряд міжнародних нагород. У 2005 році малій планеті № 21389 присвоїли ім'я «Пшенічка». Ще він - почесний член Лондонського інституту фізики, координатор Міжнародної конференції молодих вчених і член виконкому Міжнародної федерації фізичних змагань, автор кількох шкільних підручників.

Вчитель у Верховній Раді змусив народних обранців відірватися від ґаджетів і встати.

Вчитель тричі зірвав оплески і змусив народних обранців відірватися від ґаджетів і встати.

Промовець наголосив, що Верховній Раді необхідно розробити програму розвитку освіти на 30 років, яка має виконуватися послідовно, не зважаючи на те, який буде новий Президент чи прем'єр. Інакше - загроза нашій країні, нашій обороні, розвитку, інформаційній політиці - каже Пауль Пшенічка.

«Затрати на освіту - це не затрати, це інвестиції у наше майбутнє і ми повинні це підтримувати» - додав вчитель, інформує АСС

Виступ чернівецького вчителя народні депутати час від часу переривали аплодисментами, а наприкінці - всі піднялися.

«Запам’ятайте цю дату. 3 жовтня 2018 року. За лобіювання Освіторії. Напередодні Дня вчителя. Другий за всю незалежну історію України прецендент, коли у Верховній Раді виступає хтось іззовні, і ця людина - вчитель», пише у Фейсбук Олена Северенчук.

Виступ можна переглянути за

.

Telegram Channel