Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
   Анатолій Каленюк із Ківерців — не тільки добрий  лікар, а й чудовий інструктор

Волинь-нова

Анатолій Каленюк із Ківерців — не тільки добрий лікар, а й чудовий інструктор

Завідувач Ківерцівським відділенням Волинського центру екстреної медичної допомоги і сам постійно вдосконалює професійний рівень і навчає своїх колег

Цими днями на базі симуляційного Центру «TESIMED» при Тернопільському медичному університеті інструктор Асоціації Парамедиків Литви Рітіс Малашаускас і завідувач Ківерцівським відділенням ЕМД Анатолій Каленюк провели 40-годинний тренінг «Професійна робота парамедика при травмі».

19 жовтня у Луцьку відбудеться ІІІ Волинський чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги «Волинські медичні ралі – 2018». 

Своїм досвідом вони поділилися з працівниками служби екстреної медичної допомоги Хмельницької, Сумської та Тернопільської областей. 
По закінченню тренінгу Анатолій Каленюк отримав посвідчення інструктора міжнародного рівня. Тепер для того, щоб пройти курси з надання екстреної медичної допомоги при травмі за європейськими стандартами, не обов’язково їхати за кордон.

Волинський Центр екстреної медичної допомоги має свого професійного інструктора, який охоче передає свої знання і вміння колегам. Сприяє підвищенню фаховості медиків і участь у різноманітних обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

19 жовтня у Луцьку відбудеться ІІІ Волинський чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги «Волинські медичні ралі – 2018».

Telegram Channel