Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
 Що робила представник посольства Японії у шахтарському місті?

Чекаємо рішення Міністерства фінансів Японії.

http://nvip.com.ua.

Що робила представник посольства Японії у шахтарському місті?

У березні нинішнього року Нововолинська центральна міська лікарня заявила про намір взяти участь в інвестиційному проекті «Модернізація медичного обладнання у пологовому будинку»

Успішно пройшовши перший етап конкурсного відбору на отримання грантової допомоги, нововолинці потрапили в нечисленний склад учасників, які пройшли відбір й були допущені до другого етапу.

 Вже зараз відомо, що в разі отримання перемоги Нововолинське пологове відділення отримає сучасний ультразвуковий комплекс.

Саме тому в Нововолинськ завітала представник посольства Японії в Україні Інна Ільїна. Вона зустрілася з керівниками міста та лікарні, аби більш детально вивчити питання, ознайомилася з документами, оглянула пологове відділення та кабінети жіночої консультації.

Вже зараз відомо, що в разі отримання перемоги Нововолинське пологове відділення отримає сучасний ультразвуковий комплекс. Це допоможе покращити якість надання послуг для майбутніх мам не лише шахтарського міста, а й сусідніх районів та областей. Однак остаточне слово після успішного проходження завершального етапу стане рішення Міністерства фінансів Японії.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Telegram Channel