Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Свято для всієї родини провели серед книг

Зібрані кошти спрямують на лікування дитини.

Управління культури Волинської облдержадміністрації.

Свято для всієї родини провели серед книг

У Волинській обласній бібліотеці для дітей відбувся родинний вихідний «Із бібліотекою разом»

Як повідомляється на сайті Управління культури Волинської облдержадміністрації, у рамках заходу проведено інформаційну хвилинку «Записник: як це придумали?» та майстер-клас виготовлення блокноту «СМС-ки на папері».

Так приємно, коли повертаєшся додому, а там на невеличкому клаптику паперу, вирваному з блокноту, повідомлення від доні: «Не хвилюйся. Я в бібліотеці». На майстер-класі хлопці і дівчата виготовили яскравий записничок для важливих звісточок.

 Цікавим є той факт, що ідея легкого відривання рівних листочків з блокноту належить відомому американському письменнику Марку Твену, автору «Тома Сойєра».

Також дізналися історію виникнення блокноту, а саме, що його авторами є романтичні і волелюбні французи. Цікавим є той факт, що ідея легкого відривання рівних листочків з блокноту належить відомому американському письменнику Марку Твену, автору «Тома Сойєра».

Кошти, зібрані за майстер-клас, будуть направленні на лікування тринадцятирічного мешканця c.Погулянки Любешівського району Андрія Нестерука.

Telegram Channel