Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Легендарний гощанський полковник Вчерашній відзначив 90-річчя

До ста! І не хворіти!

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Легендарний гощанський полковник Вчерашній відзначив 90-річчя

Чоловік 36 років прослужив у міліції

Свій 90-й рік народження сьогодні, 8 листопада відзначає Дмитро Васильович Вчерашній, який більше 35 років віддав служінню народу. Із ювілеєм полковника у відставці привітало керівництво поліції області та Гощанського відділення поліції, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області

Інвалід війни, Дмитро Васильович пройшов не легкий життєвий шлях. У передвоєний час він потрапив до концтабору, з якого вдалося втекти.

У 18 років Василя Вчерашнього призвали до лав Червоної армії, де прослужив 5 років.

Потім служив в Острозькому районному відділі міліції, а потім продовжив службу дільничного інспектора на Гощанщині.

У день ювілею Дмитро Васильович приймав вітання від рідних та близьких. Привітати з Днем народження екс-правоохоронця прийшли також і начальник Управління кадрового забезпечення поліції Рівненщини Ігор Федорчук разом із начальником поліції Гощанського району Анатолій Цідилко. 

«Ваш службовий досвід - приклад для наслідування молодих співробітників, — зазначив Ігор Федорчук. — Бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та бадьорості духу. Нехай Ваш життєвий оптимізм множиться, а близькі огортають увагою і турботою. Ясного сонця і мирного неба над головою». 

За період служби, а це 36 років, більше 100 разів заохочувався грамотами, подяками та орденами, серед яких і відзнака «Почесний ветеран України». Тривалий час Василь Вчерашній займався активною громадською діяльністю, був головою комітету з питань ветеранів МВС в Рівненській області.

Telegram Channel