Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Турійську шукають тих, хто даруватиме тепло спілкування

Шукають листонош та начальника відділення поштового зв’язку.

У Турійську шукають тих, хто даруватиме тепло спілкування

Можливо дехто дорікне, що, мовляв, мала заробітна плата. Але ж і робота не на повну ставку

Листоноша – одна з соціально значимих професіїй. Зараз, у час нових технологій, чимало молодших людей дивляться на листонош дещо з іронією. Але є чимало осіб похилого віку, які до них звикли і чекають газету, пенсію чи просто хочуть поспілкуватись.

Турійська районна філія Волинського обласного центру зайнятості запрошує працівників на вакантні посади: листоноші та начальника відділення поштового зв’язку. Можливо дехто дорікне, що, мовляв, мала заробітна плата. Але ж і робота не на повну ставку і не забирає всього часу. Така посада може зацікавити людей, що мають підсобні господарства, або бажають працювати листоношею по сумісництву, або наприклад, підторговують власними продуктами на ринку, тощо.

Пропозиція однаково актуальна, як для зареєстрованих пошукачів роботи, так і для тих осіб, що на обліку у службі зайнятості не перебувають. 

Усіх кому цікава така вакансія просимо звертатись до Турійської районної філії Волинського обласного центру зайнятості. Пропозиція однаково актуальна, як для зареєстрованих пошукачів роботи, так і для тих осіб що на обліку у службі зайнятості не перебувають.

Подаруйте тепло спілкування людям.

Джерело: Турійська районна філія Волинського обласного центру зайнятості
Telegram Channel