Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Хильнув «бухла» й перетворився на брехла: вулицями нічного Рівного гасав «Опель» з водієм-«невидимкою» за кермом

Оковита й розумного дурнем зробить.

Патрульна поліція Рівненської області

Хильнув «бухла» й перетворився на брехла: вулицями нічного Рівного гасав «Опель» з водієм-«невидимкою» за кермом

Насправді, кермувальник в автівці таки був, але він затято клеїв дурня

В суботу, опівночі, під час патрулювання на вулиці Уласа Самчука, поліцейські помітили транспортний засіб Opel, водій якого рухався по смузі для зустрічного руху, повідомляє Патрульна поліція Рівненської області.

Патрульні зупинили транспортний засіб для з'ясування обставин та з метою поцікавитись, чи не потрібна допомога водію.

Порушник сів на пасажирське сидіння й, попри очевидні факти, завзято переконував, що не керував автомобілем.

За кермом сидів 35-річний чоловік. Він не розгубився й намагався вдатися до примітивних хитрощів. Порушник сів на пасажирське сидіння й, попри очевидні факти, завзято переконував, що не керував автомобілем. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Відмовлявся надавати документи, хоча згодом назвався та пред'явив реєстраційний документ на транспортний засіб і страховий поліс, але посвідчення водія пред'являти відмовився, закрився в автомобілі ігноруючи подальше спілкування.

Як з’ясували поліцейські, це вже не вперше громадянин керує після вживання алкоголю. Протягом року його вже притягали до адміністративної відповідальності за аналогічні порушення.

Тож, цього разу протокол на нього склали за ч.3 ст.130 КУпАП (двічі протягом року піддавався адміністративному стягненню за керування в стані сп’яніння).

Telegram Channel