Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рятувальники провели навчання з ліквідації аварій на об’єктах молокопереробної галузі

Отруйні речовини осаджували водяними струменями

У ДСНС України у Волинській області

Рятувальники провели навчання з ліквідації аварій на об’єктах молокопереробної галузі

За легендою навчань, на підприємстві трапилася аварія з подальшим викидом аміаку

19 листопада на території товариства «Ратнівський молокозавод» відбулись тактико-спеціальні навчання з ліквідації надзвичайних подій на об’єктах молокопереробної галузі.

За легендою навчань, на підприємстві трапилася аварія з подальшим викидом аміаку. У результаті постраждала одна людина з числа персоналу молокозаводу.

Рятувальники у костюмах хімічного захисту та в апаратах на стисненому повітрі приступили до осадження отруйної речовини водяними струменями з насадок турбінного типу.

Для ліквідації аварії були направлені співробітники 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини селища Ратне. До місця події прибули також медики, правоохоронці та представники органів місцевої влади. Рятувальники у костюмах хімічного захисту та в апаратах на стисненому повітрі приступили до осадження отруйної речовини водяними струменями з насадок турбінного типу.

Ланка газодимозахисників винесла з епіцентру умовної аварії працівника, який, за легендою навчань, отруївся парами аміаку, і передали його до рук медиків.

У підсумку навчань учасники акцентували увагу на максимально деталізованому алгоритмі дій, щоб у випадку реальної небезпеки діяти максимально злагоджено та ефективно.

Джерело: У ДСНС України у Волинській області
Telegram Channel