Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Дві буковинки зголосилися служити в артилерії

Чернівецький промінь

Дві буковинки зголосилися служити в артилерії

Після зухвалих дій агресора у Керченській протоці до військових комісаріатів Чернівецької області звертається значно більше громадян

Про це повідомили у прес-службі Чернівецького обласного військового комісаріату, передає Чернівецький промінь.

«Після зухвалих дій агресора у Керченській протоці до військових комісаріатів області почали звертатись значно більше громадян краю. За останні декілька днів по телефону і повідомленнями на офіційну сторінку комісаріату щодня приходять звернення від небайдужих жителів області. Звертаються як ті , хто вже проходив службу і має досвід участі в бойових діях, так і люди, які раніше не служили. Пишуть свої дані, адреси, номери телефонів та просять їх повідомити у випадку потреби. Деякі перебувають за кордоном, дехто працює не по місцю прописки і тому просять повідомити їх, через соціальні мережі або будь яким доступним способом у разі необхідності. Готові уже повертатись та ставати на захист рідної землі», – йдеться у повідомленні. 

Окрім чоловіків сьогодні до лав ЗС У відправляємо двох жінок, які після підписання контракту та завершення підготовки в навчальному центрі на рівні з чоловіками продовжать службу в одній із частин оперативного командування «Захід».

28 листопада, військові комісаріати Буковини відправили до навчального центру села Старичі Львівської області кандидатів на контракт, які раніше не проходили службу у лавах ЗСУ.

«Окрім чоловіків сьогодні також до лав ЗСУ відправляємо двох жінок, які після підписання контракту та завершення підготовки в навчальному центрі на рівні з чоловіками продовжать службу в одній із частин оперативного командування «Захід». Ми відправляємо 6 кандидатів на контракт, з яких 2 продовжать службу в військово-морських силах, 2 служитимуть в гірсько-штурмовій бригаді та 2 жінки, про яких я раніше згадував – в артилерії», – розповів військовий комісар Віталій Чурай.

Telegram Channel