Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Атовець створив серію фотопортретів волинських волонтерів на склі (Фото)

З нагоди дня волонтера

facebook.com/Руслан Кашаюк

Атовець створив серію фотопортретів волинських волонтерів на склі (Фото)

Боєць «Айдару» Руслан Кашаюк з Луцька реабілітується після війни за допомогою арт-терапії

Щоб адаптуватися до мирного життя, військовослужбовець почав малювати. Переважно це портрети на склі. У своїх роботах Руслан Кашаюк хоче зберегти історію «Айдару», обличчя волонтерів, які допомагали у перші дні війни на Донбасі і продовжують цю справу нині. Аби удосконалювати свою художню майстерність, вступив до університету на спеціальність «Образотворче мистецтво», паралельно навчається в Іконописній школі Українського Католицького Університету.

Сьогодні, 5 грудня, з нагоди Міжнародного дня волонтера, Руслан Кашаюк виставляє фотопортрети волинських благодійників у кав'ярні «Старе місто».

Сьогодні, 5 грудня, з нагоди Міжнародного дня волонтера, Руслан Кашаюк виставляє фотопортрети волинських благодійників у кав'ярні «Старе місто». На склі Руслан Кашаюк зобразив три Наталочки - Наталія Ариванюк, Наталія Попова, Наталія Юсупова, а також Тетяна Білінскі, Мар'яночка Пархом’юк, Ада Роговцева. Кожен свій портрет зможе забрати, каже колишній боєць АТО.

«Відвідувачі відпочинуть в гарному місці, а хтось зможе побачити і свій портрет та забрати його. Це маленька частинка з серії, яку я ще не встиг подарувати, приходьте, забирайте, з радістю дарую», - написаві Руслан у «Фейсбуці».

 
 
Telegram Channel