Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волиняни вшанували загиблого колегу у Волновасі

Герої не вмирають!

УСБУ Волині

Волиняни вшанували загиблого колегу у Волновасі

Представники Управління Служби безпеки України у Волинській області вшанували пам’ять капітана СБУ Віктора Мандзика, загиблого під час виконання службових обов’язків в районі проведення антитерористичної операції

Співробітники української спецслужби вшанували пам’ять офіцера та бойового побратима, поклавши квіти на могилу Віктора. Співробітники Управління СБУ, які перебувають наразі в районі проведення операції об’єднаних сил поклали квіти до пам’ятного знаку, що встановлений на місці загибелі Віктора Мандзика у місті Волноваха Донецької області. 
Мама загиблого офіцера Ольга Олександрівна подякувала співробітникам СБУ за постійну підтримку та пам’ять про її героїчно загиблого сина.

Співробітники Управління СБУ, які перебувають наразі в районі проведення операції об’єднаних сил поклали квіти до пам’ятного знаку, що встановлений на місці загибелі Віктора Мандзика у місті Волноваха Донецької області. 

Віктор розпочав службу в органах СБ України у 2009 році. Він був найкращим стрільцем підрозділу та учасником збірної команди з рукопашного бою. З січня 2015 року Віктор Мандзик перебував у службовому відрядженні у районі проведення антитерористичної операції в Донецькій області, особисто брав участь в затриманні озброєного терориста.
Загинув Віктор 21 березня 2015 року у місті Волноваха, виконуючи професійний та громадянський обов'язок. 
Указом Президента № 174/2015 від 25 березня 2015 року Віктор Мандзик нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

У 2018 році капітану СБУ Віктору Мандзику рішенням Луцької міської ради присвоєно звання Почесний громадянин міста Луцьк.

Джерело: Управління Служби безпеки України у Волинській області
Telegram Channel