Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У РФ повідомили про виписку Сенцова з медчастини колонії

ФСВП стверджує, що стан здоров Сенцова задовільний.

89.fsin.su

У РФ повідомили про виписку Сенцова з медчастини колонії

Політв'язня переведуть у загін колонії

Управління Федеральної служби виконання покарань по Ямало-Ненецькому автономному окрузі Росії стверджує, що в українського режисера Олега Сенцова немає серйозних проблем зі здоров'ям, і його переведуть з медчастини в загін.

Про це повідомляє LB.ua з посиланням на "Интерфакс".

"За результатами позапланових медичних оглядів, обстежень і лабораторних показників стан здоров'я засудженого Сенцова О.Г. оцінюється як задовільний, негативної динаміки не спостерігається", - йдеться в повідомленні ФСВП. Відзначають, що в зв'язку з цим Сенцова переведуть у загін.

Відповідно до рекомендацій лікуючого лікаря, його переведуть з медичної частини установи в загін для подальшого відбування покарання.  

"Відповідно до рекомендацій лікуючого лікаря, його переведуть з медичної частини установи в загін для подальшого відбування покарання. При цьому контроль за станом його здоров'я буде продовжено згідно з вказівками лікарів-фахівців цивільної охорони здоров'я", - йдеться в повідомленні ФСВП.

Нагадаємо, раніше адвокат Сенцова Дмитро Дінзе розповів, що після голодування у політв'язня виявили "органічне ураження" серця, печінки і нирок.

14 травня Сенцов оголосив голодування і дотримувався його 145 днів. На початку жовтня він припинив протест під загрозою примусового годування.

Telegram Channel