Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Що там знову з Волиньторфом?

Маневицький торфозавод філіал ДП «Волиньторф» звернувся до обласної ради щодо вичерпання запасів торфу на відведених ділянках.

facebook.com/volynrada

Що там знову з Волиньторфом?

Депутати розглянуть звернення Маневицького торфозаводу філіалу ДП «Волиньторф»

11 грудня відбудеться спільне засідання постійних комісій обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів та депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією, йдеться на сторінці Волинської обласної ради у Фейсбук.

Депутати розглянуть питання про звернення Маневицького торфозаводу філіалу ДП «Волиньторф».

Депутати розглянуть питання про звернення Маневицького торфозаводу філіалу ДП «Волиньторф». 

Щодо ситуації на підприємтсві інформуватимуть: директор Маневицького торфозаводу філіалу ДП Волиньторф» Володимир Щербачук, директор державного підприємства «Волиньторф» Іван Киричик та депутат Маневицької районної ради, голова профспілок ДП «Волиньторф» Аліна Базарнова.

До участі в засіданні запрошені голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко, начальник відділу з питань земельних відносин управління містобудування та архітектури обласної державної адміністрації Олена Ланевич, в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Олесь Іващенко та голова Прилісненської сільської ОТГ Ігор Терещенко.

Засідання відбудеться в овальному залі обласної ради. Початок роботи о 12.00.

Звернення до обласної ради.
Звернення до обласної ради.

 

Telegram Channel