Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Депутати знайшли 4 млн гривень на зарплати працівникам луцьких дитсадків

Виховательські зарплати і так найменші з усіх бюджетних.

Kurs.if.

Депутати знайшли 4 млн гривень на зарплати працівникам луцьких дитсадків

Декілька змін до рішення міської ради “Про бюджет міста Луцька на 2018 рік” сьогодні затвердили депутати на позачерговій сесії міської ради

Під час розгляду питаннь секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що кошти у сумі понад чотири мільйони гривень, необхідні для виплати заробітних плат працівникам луцьких дитсадків, залишать у системі дошкільної освіти, повідомляє Луцька міська рада. “Через відсутність коштів із державного бюджету ми змушені віднайти у міському бюджеті 28 мільйонів гривень та фінансування освітньої та медичної галузі. Ми знайшли ці кошти у резервах, аби педагоги та працівники закладів дошкільної освіти отримали заробітні плати у повному обсязі”.

"Ми знайшли ці кошти у резервах, аби педагоги та працівники закладів дошкільної освіти отримали заробітні плати у повному обсязі”. 

Аби віднайти необхідні 4 мільйони 200 тисяч гривень, Григорій Пустовіт запропонував зменшити капітальні видатки департаменту ЖКГ на внески до статутного капіталу ДКП “Луцьктепло” на 1 млн грн та на внески до статутного капіталу КП “Луцькводоканал” у сумі 1 млн 200 тис грн.

Також пропонується зменшити капітальні видатки департаменту соціальної політики на компенсацію пільгових перевезень окремих категорій громадян у сумі 1 млн грн, ще 1 млн 070 тис грн - за рахунок зменшення видатків управлінню капітального будівництва на ремонт ліфтів у Луцькій міській клінічній лікарні.

Telegram Channel