Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Росія стягнула на військову базу біля кордону з Україною 300 танків

Волинь-нова

Росія стягнула на військову базу біля кордону з Україною 300 танків

За словами Президента Порошенка, такі дії агресора стали однією з причин запровадження військового стану

Президент Петро Порошенко заявив, що РФ стягнула понад 300 танків на військову базу, що розташована у 18 кілометрах від українсько-російського кордону.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Порошенко повідомив під час зустрічі з професорсько-викладацьким складом та студентським активом міста Дніпро.

Для чого перевозити на одну базу, я показав супутникову фотокартку, більше 300 танків. Вона розташована у 18 кілометрах від нашого кордону. Привезені боєприпаси, привезені військові. Що я мав робити?

«Для чого перевозити на одну базу, я показав супутникову фотокартку, більше 300 танків. Вона розташована у 18 кілометрах від нашого кордону. Привезені боєприпаси, привезені військові. Що я мав робити?» - заявив він.

При цьому президент підкреслив важливість запровадження в 10 областях України воєнного стану.

Як відомо, після нападу Росії на українські кораблі в районі Керченської протоки з 26 листопада на 30 діб запроваджено воєнний стан у 10 областях України, розташованих уздовж російського кордону і придністровської ділянки українсько-молдавського кордону, а також уздовж узбережжя Чорного та Азовського морів.

Telegram Channel