Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Путін знову лякає світ ракетами

На початку року Путін повідомив, що в Росії з'явилася крилата ракета, здатна доставити боєголовку в будь-яку точку планети.

Сергій Йолкін

Путін знову лякає світ ракетами

Президент РФ заявив, що міжконтинентальна балістична ракета «Сармат» пройшла успішні випробування, а новий гіперзвуковий ракетний комплекс «Авангард» вже випускається серійно

Про це він сказав у вівторок на підсумковій колегії Міністерства оборони Росії, повідомляє «Укрінформ» з посиланням на з ТАСС.

Президент РФ заявив про «серйозне зростання оперативної і бойової підготовки військ».

Путін заявив, що розпочато серійне виробництво ракетного комплексу «Авангард», що ракета «Сармат» нібито пройшла успішні випробування, гіперзвуковий авіакомплекс «Кинжал» почав дослідно-бойове чергування, а також триває відпрацювання практичного застосування бойових лазерних комплексів «Пересвет».

Президент РФ заявив про «серйозне зростання оперативної і бойової підготовки військ». За його словами, це підтвердили шість перевірок, які пройшли цього року. Путін звернув увагу на здатність оперативно перекидати сили і засоби на великі відстані до 7 тисяч кілометрів, швидко посилювати угруповання на найважливіших стратегічних напрямах.

Telegram Channel