Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Горохівські міс підкорили танцювальний олімп у Києві та Сокалі!

Про волинських красунь-танцівниць тепер знає вся країна!

Фото з архіву Лесі Кравчук.

Горохівські міс підкорили танцювальний олімп у Києві та Сокалі!

Врожай творчих перемог із своєї натхненної праці зібрали вихованки керівника гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості міста Горохова Лесі Кравчук

Нещодавно танцювальні колективи «Мрія», «Посмішка» і «Едельвейс»  взяли  участь у  чотирьох  фестивалях-конкурсах   міжнародного і всеукраїнського рівнів у Києві і в традиційному, що проходив у сусідньому Сокалі. Задля цього  проїхали сотні кілометрів залізницею, автобусами, побачили і відкрили для себе чимало нового та цікавого

«Мрія» і «Едельвейс» відрекомендували себе неповторно гарними в Українському домі – міжнародному  виставковому  і конгрес-центрі  Києва на конкурсних теренах фестивалів «Країна мрій – Україна» ,  «Талановиті діти України», а в Колонній залі Київської міської держадміністрації на телевізійному форумі «Зірка-фест. Єдина країна» «Едельвейс» витанцював почесну другу  премію.  На VIII Міжнародному фестивалі-конкурсі «Барвиста осінь» у рамках проекту «Квітуча Україна» «Мрія» стала лауреатом  II премії.  

Нашим діточкам   нелегко було впоратися з  не лише з хвилюванням  перед виступами. У столицю поїзди прибували спозарання, а вже о 9 годині потрібно було готовими  вийти на сцену. Тепер із щасливими усмішками пригадуватимемо, як доводилося робити зачіски нашим юним красуням у громадському транспорті, слухаючи доброзичливі жарти киян. Відповідали їм, пишаючись, що артистами бути нелегко. 

Тепер із щасливими усмішками пригадуватимемо, як доводилося робити зачіски нашим юним красуням у громадському транспорті, слухаючи доброзичливі жарти киян. Відповідали їм, пишаючись, що артистами бути нелегко. 

На Міжнародний фестиваль-конкурс Сокальські візерунки - 2018» приїхало більше сотні учасників. Серед конкурсантів були  танцюристи з Польщі і Білорусі. Приємно відзначити досконалу організацію дійства, вимогливість журі і комфорт сцени. Танцювальний колектив «Мрія», який став лауреатом ІІІ премії, був запрошений на гала-концерт. Глядачі вирізнили оваціями і граціозність юних горохівчанок із «Посмішки», котра  стала дипломантом фестивалю.  Всі ми щиро раділи за успіх солісток гурту «Щедрик» (керівник Людмила Гетьманчук) Дарини Сцьольної і Олександри Романюк, які достойно презентували наш Будинок Дитячої та Юнацької Творчості і здобувши   лауреатство першого і другого ступенів конкурсу вокалістів. Крім того, Юлія Кравчук- учасниця гуртка «Дизайн», який веде Леся Кравчук, стала лауреатом ІІ і І премії фестивалів «Талановиті діти України» і «Барвиста осінь».

Знай наших! Фото з архіву Лесі Кравчук.
Знай наших! Фото з архіву Лесі Кравчук.

 «Левова» частка фінансування участі у всіх конкурсах належала батькам. А ще діти і дорослі сердечно вдячні спонсором, котрі  надали свою допомогу для поїздок і тим самим повірили в натхнення, таланти і успіхи юних обдарувань. За це, а також за допомогу у вирішенні організаційних питань висловлюємо найгарніші віншування голові райдержадміністрації Юлії Гринчук, начальнику відділу культури райдержадміністрації Діні Колесник, директору Горохівської ЦБС Ользі Єлісєєвій, Горохівському міському голові Вікторові Годику, керівникам СФГ «Зоря» Степанові Сайкевичу, «Озерці» – Тетяні Новосад, ТзОВ «Горохів-насіння» – Миколі Віктовичу, начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Вікторові Білику і  методисту цього відділу Олені Підлужній, методисту БДЮТ м.Горохова Наталії Макієнко. 

Про волинських красунь-танцівниць тепер знає вся країна!
Про волинських красунь-танцівниць тепер знає вся країна!

 Не перестаємо захоплюватися талантом, відданістю покликанню педагога, добротою і любов’ю до своїх вихованок чарівної жінки Лесі Кравчук. Потрібно бачити, з якою радістю наші діти спішать на її заняття! Спасибі Вам, шановна Лесе Ростиславівно, за те, що створені Вами колективи є для наших дітей казково гарним світом, в якому завдяки Вашій наполегливій праці здійснюються їхні мрії бути граціозними, виступати на конкурсах і фестивалях, сміливо перемагати на найбільших сценах країни. Гордимося Вами і зичимо нових творчих задумів, здобутків і успіхів!

Олеся ГАНЬ, Наталія ШУЛЬГАН, Тетяна БОНДАРЕВИЧ, батьки діточок із танцювальних колективів «Посмішка», Мрія», «Едельвейс».

Telegram Channel