Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
За тиждень волинські рятувальники виїжджали на допомогу 94 рази

А ще допомогли водіям 7 автомобілів

УДСНС Волині

За тиждень волинські рятувальники виїжджали на допомогу 94 рази

23-25 грудня на території Волинської області трапилося 7 пожеж. Загорання, що трапилися у Любомльському, Володимир-Волинському, Рожищенському, Ковельському районах, а також у містах Луцьку, Нововолинську та Ківерцях, ліквідовані працівниками пожежно-рятувальних підрозділів та місцевих пожежних команд

Зокрема 24 грудня о 10:04 надійшло повідомлення про пожежу у квартирі двоповерхового житлового будинку у місті Ківерці. О 10:17 загорання, що виникло у ванній кімнаті, ліквідували співробітники 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Під час пожежі отримала опіки верхніх дихальних шляхів та обличчя ІІ-ІІІ ступенів 60-річна мешканка квартири. Причина пожежі встановлюється. За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок короткого замикання електромережі в пральній машинці.

25 грудня о 02:54 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому автобусі «Неоплан» на трасі М07 «Ковель – Київ» біля села Мар’янівка Ковельського району. До місця події було направлено два автомобілі 4-ї ДПРЧ Управління ДСНС у Волинській області, пожежний автомобіль місцевої пожежної охорони села Радошин. Автобус прямував за маршрутом «Київ-Варшава», на момент виникнення пожежі всередині перебувало 10 людей (7 пасажирів та троє осіб екіпажу).  Люди самостійно залишили транспортний засіб до прибуття вогнеборців. Для гасіння полум'я рятувальники застосували спеціальні пожежні водяні стволи з використанням піноутворювача. Горіння ліквідували о 4:02.

Під час пожежі отримала опіки верхніх дихальних шляхів та обличчя ІІ-ІІІ ступенів 60-річна мешканка квартири.

Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав. Вогнем знищено внутрішнє облицювання автобусу, відсік двигуна, деякі речі та документи водіїв і пасажирів. Причина пожежі встановлюється.

23-25 грудня внаслідок несприятливих погодних умов рятувальники області  допомогли водіям і відбуксирували 7 автомобілів, де перебувало 7 осіб. Загалом за тиждень рятувальники здійснили 94 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт, допомогли водіям  101 автотранспортного засобу та 141 людині.

Джерело: УДСНС Волині
Telegram Channel