Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Горохівщині стало більше Андріїв і Катерин, Тимофіїв і Христин

У 2018 році на Горохівщині одружилось 222 пари, що на 17 більше, ніж роком раніше.

Фото: amazing-ukraine.com

Волинь-нова

На Горохівщині стало більше Андріїв і Катерин, Тимофіїв і Христин

Життєва книга сучасників Горохівщини цікава багатьма фактами, а найцікавіші знають начальник Горохівського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області Світлана Новосад і її колеги

Отже, з 2018 року подружнє життя гаптує щастя і многоліття на весільних рушниках 222 пар. Для порівняння: у році 2017-му рішення одруження  офіційно засвідчили 205 пар. На жаль, рік запам’ятається рушійним для 31 сім’ї,  і це аж на 20 розлучень більше, як було у році 2017-му.

Згідно зі статистикою Горохівського РАЦСу, 2018-ий рік подарував іменини  466 діточкам ( в минулому році було здійснено 444 реєстрації народження).

Згідно зі статистикою Горохівського РАЦСу, 2018-ий рік подарував іменини  466 діточкам ( в минулому році було здійснено 444 реєстрації народження). До слова, Горохівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану  бере участь у пілотному проекті щодо державної реєстрації народжень у пологовому відділенні: у минулому році зручною послугою  прийому необхідних для цього  документів та видачею свідоцтв про народження відразу у пологовому відділенні  скористалися 207 батьків ( минулоріч таких було 132).

Звісно, щасливі тати й мами з любов’ю вибирали для своїх новонароджених наймиліші серцю імена. Серед них і рідковживані: для хлопчиків – Адам, Влас, Аян, Арам, Станіслав, Мурат, Даніель, Орест, Даниїл, Дамір; для дівчаток Аріна Іларія, Аліса, Віталіна, Анна-Марія, Іннеса, Евеліна, Златослава, Ніка, Анжеліка, Віолета, Альбіна, Кіра, Меланія, Мія, Аміна.  Найчастіше дівчаток називали Міланами, Златами, Аннами, Софіми, Христинами, Даринами, Катеринами, Вероніками, хлопчиків – Тимофіями, Андріями, Матвіями, Артемами, Миколками, Дмитриками, Богданами, Олександрами, Романами, Владиславами, Максимами.

На жаль, у році, що минув, 791 родина назавжди попрощалася зі своїми рідними, однак померлих на 51 менше, ніж зареєстровано минулоріч.

Telegram Channel