Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Льотничому будинок горів серед ночі, а в Любохинах – удень

Дотримання правил пожежної безпеки допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє життя та майно!

volyn.dsns.gov.ua

У Льотничому будинок горів серед ночі, а в Любохинах – удень

На Волині протягом минулої доби рятувальники ліквідували 3 пожежі у житловому секторі

15 січня о 01:36 до служби порятунку надійшло повідомлення, що в селі Льотниче Володимир-Волинського району в цегляному житловому будинку горить пристосоване під котельню приміщення. На місце події прибули працівники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського, які о 01:55 приборкали вогонь. Ймовірна причина пожежі – несправність пічного опалення, повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

О 12:29 у селі Любохини Старовижівського району загорівся дерев’яний житловий будинок. За викликом прибули працівники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Стара Вижівка та місцевої пожежної команди села Дубечне, які о 13:55 загасили вогонь. Ймовірна причина пожежі – несправність пічного опалення.

О 13:46 у селі Голоби Ковельсього району спалахнув стіжок соломи. Пожежу ліквідували працівники 21-ї державного пожежно-рятувального поста селища Голоби. 

Того ж дня, о 13:46 у селі Голоби Ковельсього району спалахнув стіжок соломи. Пожежу ліквідували працівники 21-ї державного пожежно-рятувального поста селища Голоби. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Інформуючи про вищезазначені факти, рятувальники Управління ДСНС України у Волинській області ще раз закликають громадян дотримуватися вимог пожежної безпеки у побуті, бути пильними при використанні відкритого вогню, не курити у ліжку та пильнувати за родичами та сусідами, які мають звичку курити у ліжку.

Крім того, закликають слідкувати за протипожежним станом приладів опалення, електрообігрівачів, дотримуйтеся правил безпеки під час користування ними. Печі, димарі слід своєчасно очищати від сажі, а у разі появи тріщин, необхідно терміново їх замуровувати. Щоб уникнути загоряння від теплового впливу, не перегрівайте надмірно опалювальні прилади та не розташовуйте поблизу них ліжка, меблі, дрова або інші спалимі речі.Пам’ятайте, дотримання правил пожежної безпеки допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє життя та майно!

Telegram Channel