Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Корпоратив закінчився масовим отруєнням: 11 осіб звернулися до лікарні

Через інцидент проведена позапланова перевірка ресторану готельного комплексу, раптове обстеження персоналу.

Фото: Сегодня

Волинь-нова

Корпоратив закінчився масовим отруєнням: 11 осіб звернулися до лікарні

Всім постраждалим поставили діагноз «гостра кишкова інфекція»

На Львівщині в місті Славське після корпоративу 11 осіб зі скаргами на погане самопочуття звернулися в лікарню. Про це повідомляє Сегодня з посиланням на обласне управління Держпотребслужби.

Було встановлено, що подія трапилася в готельному комплексі «Перлина Карпат» після корпоративу, організованого ІТ-компанією. Всього на захід прибула 41 особа, 11-12 січня вони снідали і вечеряли на території готелю, а обідати ходили за межі закладу.

13 січня 11 людям стало погано (підвищення температури тіла до 38 градусів, блювота, нудота, діарея, болі в животі) і вони звернулися за медичною допомогою.

Як зазначається, 13 січня 11 людям стало погано (підвищення температури тіла до 38 градусів, блювота, нудота, діарея, болі в животі) і вони звернулися за медичною допомогою. Всім постраждалим встановлений первинний діагноз – гостра кишкова інфекція.

Постраждалі відмовилися від госпіталізації і після надання першої медичної допомоги роз'їхалися по домівках. «Проведена позапланова перевірка ресторану готельного комплексу, раптове обстеження персоналу. В даний час проводиться комплекс протиепідемічних заходів по локалізації спалаху», - повідомили в Держпотребслужбі.

Telegram Channel