Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Волинському обласному онкологічному диспансері — новий комплекс рентгендіагностики

Завідувач відділення Анатолій Самусь демонструє переваги нового рентгендіагностичного комплексу.

У Волинському обласному онкологічному диспансері — новий комплекс рентгендіагностики

Як повідомив завідувач рентгендіагностичного відділення, лікар вищої категорії Анатолій Олександрович Самусь, завдяки підтримці депутатів Волинської обласної ради в 2018 році лікувальному закладу було виділено більше 6 мільйонів гривень на заміну старого рентгенапарата

Після тендерної підготовки із запропонованих варіантів перевага була надана сучасному рентгендіагностичному комплексу - Система Opera T30csx, виробник GMM, Італія, 2018 рік випуску. Він уже введений в експлуатацію, пацієнти обласного онкодиспансеру на ньому проходять обстеження.

Новий апарат дає змогу проводити скопічні дослідження на виявлення ранніх форм раку шлунково-кишкового тракту, а також на предмет наявності кили стравохідного отвору діафрагми.

Цей рентгендіагностичний комплекс об’єднує три робочих місця в одному апараті, дає змогу виконувати дослідження як в цифровому режимі так і в аналоговому, проводити томографію, зонографію, безперервну або імпульсивну флюороскопію. Наявність дистанційного керування дозволяє знизити променеве навантаження на персонал, а наявність високо-частотного генератора в імпульсному режимі при рентгеноскопії -- на пацієнта.

Основні сфери застосування: гастроентерологія, мієлографія, радіотерапія, пульмонологія, урологія і гінекологія, екстрена медицина, травматологія тощо.

Новий апарат дає змогу проводити скопічні дослідження на виявлення ранніх форм раку шлунково-кишкового тракту, а також на предмет наявності кили стравохідного отвору діафрагми. Таке обладнання допоможе підвищити рівень допомоги пацієнтам онкодиспансеру.

Telegram Channel