Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Під Сарнами перекинувся рейсовий автобус (фото)

Нічого собі!

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Під Сарнами перекинувся рейсовий автобус (фото)

У салоні маршрутки перебувало 10 осіб, трьох із яких доставили до лікарні, ще трьом надали медичну допомогу на місці

Сьогодні, 30 січня, на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» на виїзді із міста Сарни близько 15.00 сталася дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобуса, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські попередньо встановили, що водій маршрутного автобуса «Mercedes-Benz» сполученням «Сарни-Рокитне» не врахував дорожню обстановку та стан покриття, не вибрав безпечної швидкості руху, допустив занос транспортного засобу з подальшим перекиданням у кювет. У салоні маршрутки перебувало 10 осіб, трьох із яких доставили до лікарні, ще трьом надали медичну допомогу на місці. 

Водій маршрутного автобуса «Mercedes-Benz» сполученням «Сарни-Рокитне» не врахував дорожню обстановку та стан покриття, не вибрав безпечної швидкості руху, допустив занос транспортного засобу з подальшим перекиданням у кювет.

Водій за зовнішніми ознаками був тверезий, однак у нього будуть відібрані зразки крові на предмет сп’яніння. 

Вирішується питання про внесення відомостей за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Telegram Channel