Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
7-річну дівчинку запросили працювати в Google

7-річна дитина написала лист «Гугл-босу».

kenguru

7-річну дівчинку запросили працювати в Google

Для того, хто дуже сильно чогось хоче, немає нічого неможливого

Дорослі і діти дивляться на світ зовсім по-різному. Дорослішаючи, ми втрачаємо віру в чудо і в те, що наші мрії можуть з легкістю збуватися.

Можливо, саме тому не кожен дорослий зможе зважитися на те, що зробила ця 7-річна дівчинка. Хлоя Брайдуотер написала лист в компанію Google з проханням взяти її на роботу. Але яке ж було здивування батьків, коли їй прийшла відповідь від генерального директора Google Сундара Пічаї.

Дорослішаючи, ми втрачаємо віру в чудо і в те, що наші мрії можуть з легкістю збуватися.

Якось батько малятка розмовляв з нею про те, де б вона хотіла працювати в майбутньому. Чоловік мимохідь показав дочці кілька фотографій з офісу Google, в якому є гірки, м’які пуфи і різні ігри. Але дівчинка прийняла все набагато ближче до серця, ніж міг розраховувати батько. Вона відразу ж загорілася ідеєю роботи в Google і запитала, що вона може зробити, щоб отримати місце в компанії.

Оскільки 7-річна Хлоя не знала, що таке резюме, батько сказав їй, що простого листа буде досить. І ось що вона написала:

 

 «Дорогий бос Google!

Мене звуть Хлої, і, коли я виросту, я хочу працювати в Google. Я також хотіла б попрацювати на шоколадній фабриці і плавати на Олімпійських іграх. Я плаваю щовівторка та неділю. Тато говорить, що працівники Google можуть сидіти в м’яких пуфиках, кататися з гірок і брати участь в гонках.

Я теж люблю комп’ютери, і у мене є планшет, на якому я граю. Тато скачав мені гру, в якій потрібно пересувати робота вгору і вниз по квадратиках. Він сказав, що було б здорово, якби я навчилася користуватися комп’ютером. Тато сказав, що одного разу купить мені комп’ютер.

Мені 7 років, і вчителі кажуть моїм татові і мамі, що я молодець, що я добре пишу, читаю і вирішую рівняння. Тато говорить, що, якщо я і далі буду добре вчитися, я зможу працювати в Google. Моя сестра Холлі теж розумна, але вона любить ляльок і вдягатися, їй 5 років.

Тато сказав відправити вам резюме, але я не знаю, як влаштовуватися на роботу. Тато сказав, що простого листа буде досить. Спасибі, що прочитали його. Я відправляла лист тільки раз, на Різдво. До побачення.

Хлої Бріджуотер, 7 років »

Батько дівчинки заніс лист на пошту і забув про це. Але через кілька днів Хлої отримала відповідь! Генеральний директор Google Сундар Пічаї не міг проігнорувати це зворушливий лист і написав малятку наступне:

 

 «Дорога Хлої!

Дякую за твій лист! Я радий, що тобі подобаються комп’ютери і роботи, і я сподіваюся, що ти продовжиш вивчати технології. Я думаю, що, якщо ти будеш наполегливо працювати і слідувати своїй мрії, ти зможеш досягти всіх поставлених цілей – від роботи в Google до участі в Олімпійських іграх. Я з нетерпінням чекаю твого резюме, коли ти закінчиш школу!

Всього найкращого тобі і твоїм рідним!

Генеральний директор Google Сундар Пічаї »

Батько дівчинки поділився цією відповіддю в соцмережах. Він дуже вдячний Сундару Пічаї за відповідь на лист, який, за його словами, стимулював Хлої вчитися в школі ще краще.

Це, дійсно, дуже зворушливо, що така зайнята людина змогла знайти час на те, щоб відповісти дитині!  Його вчинок показує, як потрібно мотивувати і стимулювати дітей на нові досягнення!

Джерело: kenguru
Telegram Channel