Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На Волині запрацював навчально-тренувальний відділ для лікарів «швидких»

В штаті молоді, перспективні працівники медицини невідкладних станів, які пройшли навчання під керівництвом литовських інструкторів.

Фото: Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Волинь-нова

На Волині запрацював навчально-тренувальний відділ для лікарів «швидких»

З першого лютого 2019 року офіційно розпочав роботу навчально-тренувальний відділ Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

В штаті молоді, перспективні працівники медицини невідкладних станів, які пройшли навчання під керівництвом литовських інструкторів по наданню екстреної медичної допомоги згідно європейських стандартів та брали участь у всеукраїнських і міжнародних змаганнях бригад екстреної медичної допомоги, повідомляється на сторінці Центру у Фейсбуці. Їм практично допомагає завідувач Ківерцівського відділення ЕМД Каленюк А.Л., якого добре знають в Україні, як інструктора Європейської Ради Реанімації.

В штаті молоді, перспективні працівники медицини невідкладних станів, які пройшли навчання під керівництвом литовських інструкторів

В планах роботи відділення - організація та проведення навчань з працівниками Центру, а в перспективі - з працівниками інших екстрених служб, учнями та студентами навчальних закладів області.

Telegram Channel