
Технологія - китайська.
Українці додумалися робити з горіхів… молоко!
Продукт планують виготовляти на одному з підприємств Одеської області
Молоді горіхи без шкірки для молока перероблятимуть за спеціальною китайською технологією, пише видання «Топор». Про це інформує портал AgroNews.
Кооператив «Горіх Причорномор’я» стане першим виробником такого продукту в Україні.
Кооператив «Горіх Причорномор’я» стане першим виробником такого продукту в Україні.
Є ймовірність, що горіхове молоко може піти на експорт, так як до такого продукту в Україні зовсім не звикли. «На мою думку, невеликий обсяг потребує глибокої переробки і продажу роздрібному покупцеві», – повідомив президент кооперативу Павло Тулба.
Кооператив «Горіх Причорномор’я» є ліцензованим розплідником. Має в обробці 270 га, з яких 150 га – під волоським горіхом і фундуком, 10 га – під шипшиною.
