Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Волинська обласна дитяча лікарня одержала допомогу з-за океану

Колектив дитячої лікарні щиро дякує благодійникам з-за океану.

vodtmo.org.ua

Волинська обласна дитяча лікарня одержала допомогу з-за океану

Черговий благодійний вантаж прибув на Волинь зі США від громади міста Портленд – американсько-української культурної асоціації

У фурі — медичне обладнання, витратні матеріали, ліки, вироби медичного призначення загальною вагою 15 тон 500 кілограмів. Усе це призначене для 4-х лікувальних закладів, окрім Волинської обласної дитячої лікарні допомогу одержать також інші області. Про це повідомляє Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання.

Це вже третій щедрий подарунок від громади Портленда. Тут усе, що знадобиться для надання допомоги маленьким пацієнтам, які лікуються в стаціонарі.  

За словами генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Сергія Ляшенка, це вже третій щедрий подарунок від громади Портленда. Тут усе, що знадобиться для надання допомоги маленьким пацієнтам, які лікуються в стаціонарі.

Колектив дитячої лікарні щиро дякує благодійникам з-за океану, а також усім, хто сприяв у процедурі оформлення і передачі вантажу. Виконавчий директор благодійного фонду «Серце в долонях» Олександр Кізім, який долучився до цієї роботи, зазначив, така допомога лікарням дає змогу покращити ситуацію з медичним обслуговуванням в Україні.

Telegram Channel