Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Як лікували маленьких волинян торік

Колектив надає високоспеціалізовану медичну допомогу ІІІ рівня.

Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання.

Як лікували маленьких волинян торік

В обласній дитячій клінічній лікарні відбулася підсумкова нарада за результатами роботи Волинського дитячого територіального медичного об’єднання у 2018 році

Колектив надає маленьким волинянам високоспеціалізовану медичну допомогу ІІІ рівня. За минулий рік у стаціонарі обласної дитячої лікарні  проліковано 12252 хворих, в умовах обласної дитячої консультативної поліклініки допомогу отримали 66422 пацієнти. В санаторії для дітей з батьками «Дачний» реабілітацію пройшли 1613 хлопчиків і дівчаток.

 Першочерговим завданням у 2019 році є перехід закладу на нові засади господарювання як комунального некомерційного підприємства.

Першочерговим завданням у 2019 році є перехід закладу на нові засади господарювання як комунального некомерційного підприємства. Як і раніше, залишаються актуальними питання покращення матеріально-технічної бази структурних підрозділів ВОДКЛ та санаторію «Дачний», оновлення медичного обладнання і апаратури, подальше впровадження новітніх технологій,  запровадження енергозберігаючих технологій.

Джерело: Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання.
Telegram Channel