Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Через грип у 3 школах на Волині вимушені канікули

Школярі — найбільше уражена група.

Kurs.if.

Через грип у 3 школах на Волині вимушені канікули

За даними закладів охорони здоров’я за останній тиждень кількість хворих ГРВІ та грипом в області зменшилась на 5%, зареєстровано 5980 випадків проти 6268 попереднього тижня

Інтенсивний показник захворюваності нижчий епідемічного порогу на 9%, повідомляє Волинський обласний лабораторний центр МОЗ.

Зафіксовано локальні перевищення епідемічних порогів у Рожищенському районі (на 78%), Ковельському районі (на 36%), Камінь-Каширському районі (на 9%) та незначні перевищення (на 4 – 2%) у Шацькому, Іваничівському, Любомльському та Горохівському районах. Найнижчі показники захворюваності у Любешівському, Локачинському районах та м. Нововолинську.

 В структурі захворюваності за попередній тиждень, 66% становлять діти до 17 років (3970 осіб). 

В структурі захворюваності за попередній тиждень, 66% становлять діти до 17 років (3970 осіб).  Найбільше уражена група – це школярі (65% від захворілих дітей). У зв’язку із ускладненням епідситуації з ГРВІ та грипу в окремих навчально-виховних закладах, відсутністю по хворобі  понад 20 % учнів, лікарями-епідеміологами надані рекомендації щодо тимчасового  призупинення навчання у загальноосвітніх школах. Так, припинено навчання в 3 школах  області (двох в Горохівському та одній в Турійському районах).

Telegram Channel