Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Любешівському районі дбають про сільську медицину

Будівельні роботи тривають.

Любешівська селищна рада об’єднаної територіальної громади.

У Любешівському районі дбають про сільську медицину

У Бірківському старостинському окрузі розпочали будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини, а у селі Цир триває реконструкція ФАПу, повідомляє сайт Любешівської ОТГ

У Бірках будівництво медичного закладу заплановано за рахунок коштів державного та місцевого бюджету. Кошторисна вартість — більше 7 млн. гривень.Частка співфінансування з бюджету селищної ради – 10 %, власним коштом виготовили і проектно-кошторисну документацію. Замовником будівництва є департамент регіонального розвитку та ЖКГ Волинської  ОДА.

У Цирському старостинському окрузі тривають роботи з реконструкції приміщення ФАПу під амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Наразі перейшли до виконання покрівельних робіт. Реалізацію цього проекту розпочато за рахунок коштів Світового банку та співфінансування селищного бюджету. Вартість будівництва становить більше 4 мільйонів гривень. Виконавець Івано-Франківське приватне підприємство «Інтеренергоінвест».

 Наразі перейшли до виконання покрівельних робіт.

Окрім цього, у 2019 році планується реконструкція ФАПів у селах Судче та Залізниця під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.

За рахунок коштів державного бюджету заплановано будівництво амбулаторії і в селі Седлище.

Джерело: Любешівська селищна рада об’єднаної територіальної громади
Telegram Channel