Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Лікарі з  волинського шпиталю знайшли спільну мову із «Нафтогазом»

Ветеранам війни обстежуватимуть зір на новому обладнанні

Волинська ОДА

Лікарі з волинського шпиталю знайшли спільну мову із «Нафтогазом»

Сучасне офтальмологічне обладнання вартістю близько 160 тисяч гривень з'явилося цими днями в обласному госпіталі ветеранів війни

Працівники одного з найбагатших підприємств України щомісяця віддають свій одноденний заробіток на благодійність. Лікарі шпиталю розповідають, що у 2017-му дізналися від колег про те, що «Нафтогаз України» допомагає лікувальним закладам для ветеранів війни. Тож вирішили і собі звернутися за підтримкою. У результаті торік отримали нового обладнання майже на мільйон гривень.

Прилади, що експлуатуються більше 35 років, є морально і фізично застарілими. Це значно ускладнювало діагностику і лікування хвороб очей.

Однак залишалася проблема із переоснащенням офтальмологічної служби. Прилади, що експлуатуються більше 35 років, є морально і фізично застарілими. Це значно ускладнювало діагностику і лікування хвороб очей. За словами головного лікаря Волинського обласного госпіталю ветеранів війни Тетяни Масікової, доводилося скеровувати пацієнтів у приватні офтальмологічні центри, в обласну лікарню. Тепер рівень медичних послуг ветеранам війни поліпшиться.

Telegram Channel