Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
«СТОПРАК» прозвітував про зроблене

Реалізовано багато добрих справ!

Maria Adamchuk-Korotytska.

«СТОПРАК» прозвітував про зроблене

Президент благодійного фонду Марія Адамчук-Коротицька на своїй сторінці у Фейсбуці розповіла, скільки було використано коштів у 2018 році

На здійснення благодійної діяльності торік фонд «СТОПРАК» витратив понад півтора мільйона гривень. Зокрема, на медикаментозну допомогу дітям, які проходять лікування в онкогематологічному центрі Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання було виділено 1 277110,96 грн.; на реалізацію програми «Допомога Волинському обласному онкологічному диспансеру» — 148500,67 грн.; на виконання благодійної програми «Паліативна допомога» — 51000, 00 гривень.

 На здійснення благодійної діяльності торік фонд «СТОПРАК» витратив понад півтора мільйона гривень.

Окрім цього, на рахунку активістів Фонду багато потрібних і важливих справ. Одна з них —виїзні обстеження жінок, які проводилися з 19 лютого по 1 березня цього року в Луцьку. Спільно із спеціалістами Волинського обласного онкологічного диспансеру організували за допомогою пересувного мамографа «вуличні прийоми», під час яких було обстежено 320 жінок віком від 35 років.

На щастя, випадків захворювання на рак молочної залози виявлено не було. Проте, у 9 обстежених діагностували передракові захворювання, у 142 — дифузні мастопатії, у 3 — фіброаденоми та ряд інших порушень. Усіх жінок поінформовано про результати огляду, а тим, в кого виявлено проблеми, порадили звернутися у медичний заклад.
Подібну акцію запланували провести ще й у травні.

Джерело: Сторінка Марії Адамчук-Коротицької у Фейсбук.
Telegram Channel