Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Не для всіх у Луцьку минулі вихідні були веселими

Аварії, бійки і алкоголь додали медикам роботи.

Alina Zienowicz

Не для всіх у Луцьку минулі вихідні були веселими

Із 16-ої години 7 березня по сьогоднішній ранок до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні за медичною допомогою звернулося 130 пацієнтів: госпіталізовано - 85, надано амбулаторну допомогу – 45

У травмпункт у святкові вихідні звернулося 118 потерпілих, з них 22 -- з переломами. Після вшанування жінок 16 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння. 5 жителів Луцька покусали тварини.

Бригади екстреної медичної допомоги доставили 2-х постраждалих у ДТП: одна потерпіла знаходиться у важкому стані у відділенні анестезіології.

На сторінці лікувального закладу у Фейсбуці також повідомляють, що у вихідні 21 раз викликали лікарів з дому, в операційному блоці виконано 28 оперативних втручань.

Внаслідок конфліктних ситуацій, які переросли у бійки, за медичною допомогою у лікарню звернулися 12 осіб. Бригади екстреної медичної допомоги доставили 2-х постраждалих у ДТП. Одному - надали амбулаторну допомогу, друга потерпіла знаходиться у важкому стані у відділенні анестезіології.

Telegram Channel