Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Під Волновахою нас вбивав не президент»: волинська бригада відповіла на провокацію

Волинь-нова

«Під Волновахою нас вбивав не президент»: волинська бригада відповіла на провокацію

Прес-служба 14-ої окремої механізованої бригади виступила із заявою у зв’язку із використанням її імені у «політтехнологічному лайні»

Нагадаємо, що учора, напередодні анонсованого візиту Петра Порошенка на Волині, на одному з будинків у центрі Луцька з’явився великий банер на усю стіну з таким текстом: «Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБР. Щоб сховати свої злочини, твої генерали її знищили. Волинь такого не пробачає».

Заяву 14 бргада опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Ми, бійці та ветерани 14-ї омбр, що є правонаступницею 51-ї бригади, з місцем дислокації у Володимирі-Волинському, глибоко обурені намаганнями втягнути нас та славне ім’я наших загиблих побратимів у мерзотне політиканство. Використання нашого імені у політтехнологічному лайні вважаємо ницим, і не достойним честі солдата та офіцера української армії. 

У 2014 році на полі під Волновахою нас розстрілювали та вбивали не Президент чи влада. Нас знищували добре вишколена, агресивна і нещадна армія Російської Федерації та її українські колаборанти.

Крім того, заявляємо, що інцидент з банером - це чергове намагання нечесних і продажних політиків збити приціл українському воїну і суспільству, підмінити пріоритети і розуміння того, хто є справжнім ворогом для України. Адже у 2014 році на полі під Волновахою нас розстрілювали та вбивали не Президент чи влада. Нас знищували добре вишколена, агресивна і нещадна армія Російської Федерації та її українські колаборанти. І особливо прикро, що наших загиблих побратимів вбивають знову. І роблять це брудні політикани плакатними фарбами, закупленими, можливо, за мерзенні гроші нашого головного ворога - нинішньої російської влади.
Наш приціл виставлений вірно, свого ворога ми знаємо і вміємо боронити від нього Україну. А куди ціляться псевдоукраїнські політикани? Знову в серце згорьованим матерям загиблих українських солдатів?
Честь маємо!»

Telegram Channel